Link building
Obține semnale de popularitate pentru site-ul tău
Linking-ul este procesul de creare a rețelei de backlinkuri de calitate către paginile site-ului tău, cu scopul de mări valoarea, autoritatea și popularitatea website-ului în motoarele de căutare.
Home SEO Servicii SEO Link-building
Cere o ofertă
Metode de construire a rețelei de linkuri
Un număr mare de linkuri bune către site-ul tău este direct proporțional cu valoarea conținutului pe care îl oferi userilor. Cu cât mai utile vor fi serviciile și informațiile pe care le oferi, cu atât mai multă lume va da link către site-ul tău. Acesta este un exemplu de link-building organic, fiind cea mai recomandabilă metodă de linking. Pe lângă această metodă, sunt cunoscute și alte forme de linking, folosite în mod diferit de către experți.

Metode de link-building:


Linkuri naturale
Bannere publicitare
Comunicate de presă
Articole de blog
Postări pe forumuri
Mențiuni sociale
Ce conțin serviciile de linking?
Cel mai important aspect care trebuie luat în considerație la construirea unei rețele de linkuri este calitatea domeniilor care îți menționează pagina, gradul lor de autoritate, scorul de spam și relevanța tematică a acestora etc. În dependență de specificul afacerii online, Google recomandă folosirea linkurilor naturale, date către pagina drept rezultat al interesului și al aprecierii utilizatorilor. Metoda dată este eficientă din punct de vedere SEO.

Un pachet de servicii de link building include:
 • Analiza linkurilor existente pe site;
 • Raport cu privire la toate mențiunile despre site-ul tău în mediul online;;
 • Corectarea ancor-textelor și a structurii linkurilor;
 • Scrierea și publicarea articolelor tematice cu mențiunea site-ului tău;
 • Raport de monitorizare lunară.
Avantajele serviciilor de linkbuilding pentru afacerile online
Aplicate atât în optimizarea internă a site-ului, cât și în optimizarea externă, tehnicile de link building necesită respectarea anumitor principii, care vizează structurarea și ierarhizarea corectă a linkurilor, gradul de încredere, autoritatea online, popularitatea și calitatea lor informativă.

Apelând la serviciile de link building, poți beneficia de:
 • Optimizarea structurii interne a website-ului, datorită selectării și aranjării corecte a linkurilor interne pe pagină;
 • Identificarea partenerilor din domenii similare ori înrudite de afacere, cu grad sporit de încredere și informativitate;
 • Mărirea vizibilității site-ului, datorită construirii unei rețele externe de linkuri valoroase către pagina ta;
 • Indexare și poziționare mai bună în motoarele de căutare;
 • Creșterea popularități, datorită prezenței active pe alte pagini web de specialitate;
 • Sfaturi și strategii de linking pe termen lung.
Alte servicii SEO
Anunțuri AdWords
Creează anunțuri publicitare pe Google, obține o rată mare de conversie, mai multe vânzări, schimbând vizitatorii în clienți.
Promovare Social Media
Profită de ajutorul necesar în administrarea profilurilor sociale, pentru a avea un site mai profitabil doar în câteva luni.
Optimizare internă
Mărește potențialul website-ului, începând cu rectificările de bază: texte, coduri, linkuri, imagini, metadescrieri, titluri etc.
Consultanță web
Beneficiază de suport SEO profesionist în orice acțiune de optimizare internă sau de promovare în motoarele de căutare.
Promovare online
Profită de metode legale și eficiente de creștere a succesului online, targhetează publicul țintă și mărește nr. vânzărilor.