Pay per click (PPC)
Transformă clickurile în vânzări
PPC reprezintă o formă de publicitate plătită, afișată pe Google, Bing etc., bazată pe anumite expresii de căutare, în urma căreia compania ta plătește pentru fiecare click, cu scopul de a converti cât mai mulți vizitatorii în clienți.
Home SEO Servicii SEO Pay per click
Cere o ofertă
Cum funcționează publicitatea plătită?
Cele mai populare servicii de marketing PPC sunt campaniile AdWords, care nu sunt altceva decât anunțurile text sau imagine pe care le vedem în listele afișate la căutare în Google, marcate de obicei într-un mod distinctiv.

O publicitate AdWords funcționează în felul următor:
  • Alegi produsul sau pagina spre care vrei să direcționezi userii.
  • Stabilești bugetul campaniei.
  • Setezi expresiile de căutare dorite, având în vedere competitivitatea și costul per click al acestora.
  • Creezi anunțul sau grupurile de anunțuri conform standardelor stabilite.
  • Monitorizezi rezultatele și urmărești atingerea obiectivelor de conversie.
În cazul în care nu este setată corect, o astfel de campanie publicitară poate aduce destul de multe surprize pentru firma ta. De aceea mereu ține cont de sfaturile unui expert AdWords, urmărește cu atenție evoluția anunțurilor și resetează-le în conformitate cu tendințele de căutare.
Care sunt beneficiile unei campanii PPC?
Promovarea Google AdWords sau Microsoft AdCenter reprezintă o artă, bazată pe cunoștințe, gândire analitică, și multă experiență, care poate îndrepta atenția a milioane de useri către pagina ta. O dată ce ai pornit o astfel de campanie, fii sigur că ai un conținut relevant și vizitatorii vor găsi ceea de ce au nevoie pe site-ul tău. Doar așa vei putea obține o rată de conversie profitabilă și costul clickurilor va putea fi depășit de valoarea vânzărilor.

O campanie publicitară inteligentă ar putea să-ți aducă un șir de avantaje:
  • Rezultate imediate;
  • Creșterea traficului pe site;
  • Vizibilitate sporită;
  • Creșterea profitului și a vânzărilor pe site;
  • Înțelegerea randamentului de investiție.
De ce să colaborezi cu SEOlium?
Am învățat să facem multe lucruri drăguțe pentru clienții noștri, fiind mereu în căutarea metodelor de eficientizare a campaniilor publicitare la care lucrăm. Știm cât valorează timpul, resursele și încrederea ta, de aceea oferim un model de parteneriat absolut transparent, onest și rezonabil. Vei fi înștiințat despre fiecare acțiune întreprinsă, printr-o raportare săptămânală.

5 motive de a colabora cu SEOlium

Am obținut credenționale de la Google pentru aplicarea unui instrument propriu de corectare și monitorizare a conturilor.
Creăm anunțuri atractive, pentru că știm cum gândește și cine este, mai exact, clientul tău.
Te ajutăm să economisești, bazându-ne pe statistici și evoluția fiecărui grup de anunțuri.
Stabilim obiective clare de conversie și te ajutăm cu optimizările necesare pentru a mări rata acestora.
Știm să analizăm corect datele din AdWords, ajutându-te să iei decizii smart și să vezi de unde, de fapt, vine fiecare vânzare.
Alte servicii SEO
Consultant SEO
Dacă vrei să primești ajutorul și sfaturile unui expert SEO pe tot parcusrul campaniilor de promovare, cere consultanță de calitate.
Campanie Social Media
Câștigă vizitatori și multe like-uri pe rețelele de socializare, datorită unei campanii active de promovare și postare inteligentă.
Optimizare on-page
Elimină toate greșelile site-ului, îmbunătățind aspectul acestuia pentru potențialii clienți și pentru motoarele de căutare.
Promovare SEO
Fii pe paginile site-urilor și blogurilor de calitate, ridică autoritatea și gradul de încredere a userilor în afacerea ta online.
Link-building
Construiește o rețea de linkuri valoroase pentru brand-ului tău, devenind astfel mai vizibil și mai convingător pentru potențialii clienți.