Servicii SEO
Un site de calitate se bazează pe două ingrediente de succes – primul ar fi o idee bună de afacere și motivația ta, iar al doilea ar fi totalitatea procedurilor de optimizare, care te vor ajuta să mărești vizibilitatea online, randamentul și numărul de vizitatori. Oferi ceva de valoare? Încearcă SEO și îi vei ajuta pe utilizatori să afle mai repede despre tine.
Home SEO Servicii SEO
Ce înseamnă un site bine optimizat?
Site lizibil pentru utilizatori și motoarele de căutare

Conținut excelent și structură atractivă

Poziții de top în rezultatele organice

Site-ul tău corespunde paramentrilor de mai jos?
1.
Site corect și indexabil
Eliminăm erorile și optimizăm toate elementele interne ale site-ului: metadescrieri, titluri, coduri HTML, adrese URL etc.
2.
Conținut relevant
Structurăm, rescriem și corectăm textele, aplicând utilizarea strategică a cuvintelor cheie cu cel mai mare volum de căutare.
3.
Aspect excelent
Cunoaștem preferințele de căutare și navigare ale utilizatorilor tăi și optimizăm site-ul atât pentru desktop, cât și pentru mobil.
4.
Vânzări și trafic mărit
Obținem mai multe vizite pe site datorită setării unei campanii de publicitate AdWords corecte, eficiente și personalizate.
5.
Parteneriate de succes
Drept strategii de promovare, preferăm stabilirea colaborărilor productive cu blogurile specializate și site-urile locale de știri.
Despre rezultatele noastre
Poziții de top în Google
Clienți locali și internaționali
100% abordare White Hat SEO


Știm că vă doriți eficiență și că faptele contează mai mult decât cuvintele, de aceea vă prezentăm câteva dintre rezultatele noastre obținute pe Google.Suntem specializați în optimizarea internă a site-urilor, promovarea acestora prin resursele media, reclamele Google Adwords și Bing Ads. De asemenea, suntem orientați pe campaniile de promovare pe Internet prin reţelele de socializare, știind cum să atragem audiența potrivită pentru tine. În momentul de față, activăm atât pe piața din România, cât și din Republica Moldova, având clienți în diverse orașe precum București, Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov, Iași, Chișinău etc.
Ce spun clienții?
Alexandru L.
CEO platformă media
„Lucrăm cu SEOlium fiindcă ei sunt tineri şi entuziaști, exact ca şi noi. Ei ne ajută atât cu optimizarea, cât şi cu problemele ceva mai tehnice ale site-ului. Ne face plăcere să lucrăm cu ei şi ne plac instrumentele pe care le folosesc, fiindcă prezintă informația optim şi ne ajută să luăm decizii pe termen lung.”
Iulia M.
Rețea națională magazine
„Este plăcut şi simplu să lucrezi cu SEOlium. Băieții cunosc foarte bine SEO şi știu cum trebuie să arate un internet-magazin ideal. De fiecare dată când luăm o decizie de dezvoltare a internet-magazinului nostru ne consultăm cu SEOlium pentru a fi siguri că se vor efectua lucrări de cel mai înalt nivel. Lucrăm de mai mult de un an împreună.”
Adrian B.
Director Marketing revistă
„Am avut o colaborare productivă şi eficientă împreună cu compania SEOlium. Cererile noastre au primit de fiecare dată răspunsuri, analize şi rapoarte la cel mai înalt nivel. Compania poate fi caracterizată ca fiind una profesionistă şi rapidă în prestarea serviciilor SEO. Ulterior, când vom mai avea nevoie de asistenţă pentru optimizare şi promovare în Google – vom apela tot la ei.”
Motive de a colabora cu SEOlium
Experiență
Avem experiență de aproape 7 ani în domeniul SEO.
Pachete complete
Toate serviciile de optimizare incluse, la preț accesibil.
Inovație
Venim cu o abordare fresh și idei originale de promovare.
Test drive
Contractul de colaborare este lunar, respectiv – îți oferim șansa să testezi.
Comunicare
Colaborarea cu noi este plăcută, transparentă și prietenoasă.
Unelte unice
Folosim instrumente de analiză sigure și eficiente.
Raportare
Primești rapoarte lunare cu privire la performanțele site-ului.
Motive pentru care ne alege
Serviciile noastre
Optimizarea site-ului

Modelarea textelor, eliminarea erorilor, ameliorarea vitezei de încărcare, optimizarea versiunii mobile, titlurilor, descrierilor, imaginilor etc.
Consultanță SEO

Identificarea soluțiilor în urma unui proces complex de analize, investigații, și cercetări; stabilirea unui set de sarcini prioritare personalizate.
Promovarea site-ului

Implementarea unei campanii de popularizare a site-ului prin publicarea materialelor promoționale cu backlink: știri, articole de blog, bannere…
Audit SEO

Întocmirea unui caiet de sarcini în baza unor analize complete: a cuvintelor cheie și nucleului semantic, a site-ului și a concurenților.
Analiza Concurenței

Confruntarea indicatorilor (între cei mai buni jucători de pe piață) care contribuie semnificativ la o poziție mai bună în motoarele de căutare.
Analiza cuvintelor cheie

Detectarea miilor de cuvinte și expresii de căutare pentru care ne dorim să fim pe primul loc în Google, sortate după volumul estimat de căutări.
Link Building

Creșterea audienței prin link-uri editoriale pe site-uri populare și demne de încredere – știri promoționale, articole de blog, bannere, parteneriate…
Pay per click

Anunțuri cu plată și rezultate garantate. Plătești doar atât cât consumi – setezi un buget zilnic sau lunar și o limită maximă pentru un click.
Social Media Marketing

Comunicare directă și eficientă cu clienții în mediul și formatul lor preferat. Mesaje răspândite cu atenție în comunitatea care te urmărește…
Content Management

Alinierea conținutului la legile de user-experience impuse de către utilizatori și motoarele de căutare; găsirea echilibrului dintre ieftin, rapid și excelent.
Eliminarea penalizărilor

Investigarea situațiilor speciale (scăderea dramatică a pozițiilor, diminuarea traficului, eliminarea definitivă a site-ului) și prezentarea soluțiilor.
Training SEO

2-3 zile de lecții SEO organizate în sesiuni interactive. Abordarea noțiunilor simple și avansate din toate ramurile promovării online.
Externalizare SEO

Gestiunea campaniilor de optimizare și promovare a site-ului. Proiectarea și implementarea unei strategii convenite cu factorii de decizie. Rapoarte periodice detaliate.
Cursuri SEO

Predarea principiilor de bază în SEO – de la elemente pentru începători până la detalii finuțe pentru experți. 7 săptămâni de lecții intensive potrivite oricui (fără profil IT).
Prețuri și pachete SEO
CERE OFERTĂ
Introduceţi următoarele date şi noi vă vom contacta.
[found analytics]
Cei 7 ani de experiență în SEO ne-au învățat să vorbim în limba fiecărui client. Alege serviciul dorit, vezi care sunt componentele pachetelor, trimite o cerere de ofertă sau contactează-ne pentru a discuta. Mereu putem veni cu o ofertă personalizată.